• 20-03-2014 Sjalot Rose Lily

    De sjalot wordt steeds meer gewaardeerd door de consument in Europa. Het verbruik neemt jaarlijks flink toe. In Frankrijk is de sjalot bij iedereen bekend, maar de consumptie stabiliseert echter op ruim een pond per hoofd van de bevolking. Gaat een nieuwe verpakking met het merk “Rose Lily” meer elan geven aan de sjalot in Frankrijk?

    Lees verder...
  • 19-12-2013 De bekendheid van de sjalot groeit

    Kookliefhebbers kiezen steeds vaker voor de sjalot als smaakmaker. Door de verfijnde smaak en talrijke toepassingen in gerechten heeft de sjalot veel te bieden.

    Lees verder...
  • 12-12-2013 Hoe trendy is de sjalot?

    De consumptie van sjalotten neemt nog steeds toe. Dat maakt het aardig om eens te kijken welke trends er in het consumptiepatroon zijn waar te nemen?

    Lees verder...
  • 12-12-2013 Hoe westers zijn de sjalotten?

    Sjalotten zijn inmiddels zo bekend in Nederland dat we vaak geneigd zijn te denken dat het een typisch westers product is. Niets is echter minder waar.

    Lees verder...
  • 12-12-2013 Tompoes van gerookte zalmmousse

    Lekkere amuse voor bij de borrel of als voorgerechtje bij het diner

    Lees verder...
Vorige  1 2 3 4 5 6 7   Volgende